Inschrijven

Wilt u zichzelf of uw kind(eren) inschrijven?
Van harte welkom!
We wensen u en/of uw kind(eren) veel plezier bij de vereniging!

Voorletter

Achternaam

Roepnaam

ManVrouw
Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Geboortedatum

E-mailadres

Team
Beeball Rookie (4 t/m 7 jaar)Beeball Major (t/m 9 jaar)Pupillen (t/m 12 jaar)Aspiranten (t/m 15 jaar)Junioren (t/m 21 jaar)Senioren (>21)SoftbalSlowpitchBaseball5G-honkbalSlagbal

Aan het lidmaatschap is o.a. de verplichting verbonden, dat ieder lid (of ouder/voogd van jeugdleden) verplicht is een bijdrage te leveren van 'ten minste' 10 uur per jaar aan diensten (kantine) en beurten (scheidsrechter).

Huishoudelijk Reglement
Ik ben bekend met het huishoudelijk Reglement van Honk- en Softbalvereniging S.C. Vlaardingen Holy en zal naar alle redelijkheid en billikheid bijdragen aan diensten en beurten.Ik ben niet bekend met het huishoudelijk reglement van Honk- en Softbalvereniging S.C. Vlaardingen Holy en ontvang graag meer informatie omtrent onder andere de naar alle redelijkheid en billikheid door mij bij te dragen tijd aan diensten en beurten.

Film en/of foto opnamen
Ik heb geen bezwaar tegen het plaatsen van beeldmateriaal (foto/video) op de website of andere social media van de vereniging waarop ik en/of mijn kind(eren) herkenbaar zijn.Ik teken hierbij bezwaar aan tegen het plaatsen van beeldmateriaal (foto/video) op de website of andere social media van de vereniging waarop ik en/of mijn kind(eren) herkenbaar zijn.Ik ontvang hieromtrent graag meer informatie.

Toestemming is ten alle tijden intrekbaar. Geef dat via e-mail door aan het bestuur. Het is niet uit te sluiten door de hoeveelheid beeldmateriaal dat niet al het beeldmateriaal tijdig of geheel wordt verwijderd. Geef door als u nog beeldmateriaal vindt zodat wij dit kunnen verwijderen.

AVG Overeenkomst
De privacyverklaring is te vinden op: https://www.scvlaardingenholy.nl/website/privacyverklaring/
Ik ben bekend met de privacyverklaring van Honk- en Softbalvereniging S.C. Vlaardingen Holy en ga ermee akkoord dat mijn ingediende informatie wordt doorgestuurd aan de belanghebbende(n) van de vereniging zodat hierop gereageerd kan worden. Mijn ingediende informatie wordt niet aan derden verstrekt.

Opmerkingen:

Bijlage jpg/png (max. 10mb):

In de bijlage kunt u (niet verplicht) een pasfoto van u zelf toevoegen.

Handtekening:

 

Print Friendly, PDF & Email